BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Calvo blijft in politiek: "Dit is geen tijd om op te geven"

Groen-politicus Kristof Calvo heeft de ontgoocheling over de gemiste ministerportefeuille doorgespoeld en heeft de knoop over zijn politieke toekomst doorgehakt. "Dit is geen tijd om op te geven. Alles zal ik doen om een goede volksvertegenwoordiger te zijn", zo schrijft de Groen-Kamerfractieleider in een tekst die hij dinsdagochtend verspreidt.

81 reacties

  • Paul Janssens

    4 jaar geleden
    Als hij in de privesector zou gaan werken op zijn  huidig niveau zou het niet lang duren omdat hij gewoon niet bekwaam is.
  • mark germanus

    4 jaar geleden
    Hij is intelligent want hij realiseerde zich (zoals alle politici) dat men alleen in de politiek, zo een inkomen kan hebben ,zonder de nodige diploma's en ervaring. In de privé maken die onbenullen geen schijn van kans, dus de beslissing was vlug genomen. Onderwijl lacht Almaci in haar vuistje en parasiteert lustig voort.
  • kamiel De Vleeschouwer

    4 jaar geleden
    Terug herbronnen op de manier die pater Versteylen voorstelde bij de oprichting van het toenmalige AGALEV. Momenteel staat Groen ver af van de begindoelstellingen. Ze zijn een traditionele partij geworden waar paleisrevoluties, twisten en elkaar afmaken schering en inslag zijn. Ondanks de mondmaskers vallen de echte maskers af.
  • Thomas Hamerlijnck

    4 jaar geleden
    netto houdt hij in een goed zakenadvocatenkantoor véél meer over. nu gaat bijna alles naar Groen.
  • danny van camp

    4 jaar geleden
    Natuurlijk blijft die in de politiek , hij kan of kent niks .