Alaphilippe.
Volledig scherm
Alaphilippe. © Florian Van Eenoo Photo News

“Kan niet stoppen met denken hoe koers zou verlopen zijn zonder val”: Alaphilippe komt terug op botsing en wil het in 2021 weer proberen

WielrennenGisteren werd Julian Alaphilippe met succes geopereerd aan de rechterhand, vandaag komt de wereldkampioen terug op die zware val in de Ronde van Vlaanderen. “Ik heb geluk gehad, maar ik kan niet stoppen met denken aan hoe het zou geweest zijn zonder die val.” Eén ding is nu al zeker. “Ik kom volgend jaar terug. Ik hou van de kasseien.” 

6 reacties

  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Hij zat weer aan zijn microfoon te prutsen en met zijn nerveus gedoe was het te verwachten dat zo iets vroeg of laat zou gebeuren, natuurlijk is het spijtig dat het gebeurde ik had graag ze alle drie naar de eindlijn gingen, maar winnen in de spurt tegen Wout en MVDP iets praktisch onmogelijk.
  • Eddy Van De Velde

    4 jaar geleden
    Het is een wonder dat hij niet meer valt met al zijn nerveus gedoe.
  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    Kortom hij geeft toe dat het zijn eigen fout was Patrick. Zonder de communicatie in het oortje had hij er niet tegen gereden. Bovendien slingerde de weg van links naar rechts. Al de motards reden btw vnl ook rechts op dat moment. Ongelukkig en jammer.. maar hou je uitlatingen en verwensingen voor een ander en kijk in eigen oortje.
  • mike milan

    4 jaar geleden
    In deze etappe, bijna vlakke aankomst....maak je geen kans tegen VDP en Wout.VDP gaat zich geen 2 keer meer laten insluiten ...
  • Peter Debrouwer

    4 jaar geleden
    Hoe de koers zou verlopen zijn ? Alaphilippe die wegspringt en de twee favorieten die vertikken het gat toe te rijden omdat ze elkaar niets gunnen. Alaphilippe zou dus de Ronde op z'n palmares geschreven hebben !