Eden Hazard op training in september.
Volledig scherm
Eden Hazard op training in september. © Real Madrid

Zidane geeft update over situatie Hazard: “Blessure erger dan verwacht”

Buitenlands voetbal“Eden Hazard heeft opnieuw het trainingsveld betreden”, verklaarde Real Madrid-coach Zinédine Zidane daags voor de thuismatch in de Champions League tegen Shakhtar Donetsk. “Zijn blessure was wel een beetje ernstiger dan voorzien”, moest de Fransman bekennen.

3 reacties

  • frankie bressinck

    4 jaar geleden
    Ze zouden hem nochtans goed kunnen gebruiken want ze scoren amper, 6 goals in 5 matchen! Tegen Cádiz was het niet om aan te zien. Maar ja, hij was al geen trainingsbeest en dan is het nog moeilijker om op niveau te geraken en hij wordt 30 op 7 januari en zoals je weet schrijven ze dertigers zeer vlug af!
  • Paul Jadel

    4 jaar geleden
    Zouden ze bij Real nog niet stilaan moeten gaan denken dat ze een tweede geval Kompany gekocht hebben? Ik hoop van niet, want dan hebben ze er (te) veel geld voor gegeven. 
  • Dirk Willems

    4 jaar geleden
    Ik denk dat het voor Hazard dezelfde weg opgaat als voor Kompany. Van blessure naar blessure omdat lichaam niet meer geschikt is voor topsport op hoog niveau. Maar voor de centen moet hij zeker niet spelen zolang zijn weelderig contract nog loopt bij Real.