AP
Volledig scherm
© AP
FC Zenit ZEN
1
EINDE
2
Club Brugge CLU
  • 74' Goal Ethan Horvath
  • Dennis Goal 63'
  • Charles De Ketelaere Goal 90'+3'

Droomstart voor Club: Dennis en De Ketelaere schenken blauw-zwart 1-2-zege bij Zenit!

Champions LeagueClub Brugge is de nieuwe Champions League-campagne begonnen met een stunt bij Zenit Sint-Petersburg. Dennis opende kort voor het uur de score, Lovren leek wat later de eindstand snoeihard op het bord te hebben geschoten. Tot De Ketelaere in de allerlaatste minuut van de blessuretijd raak trof: 1-2! 

17 reacties

  • eric sels

    4 jaar geleden
    In de Champions league moet men de weinige kansen die men krijgt benutten zeggen de kenners altijd. Wel dat is wat er gisteren gebeurd is 3 kansen en 2 doelpunten. Zo moet het zijn. Proficiat aan club en hop naar een volgende stunt.
  • Freddie HEREMANS

    4 jaar geleden
    Ik was ook met Lang gestart, maar Clement koos voor De Ketelaere, ern goede keuze want matchwinnaar. Club heeft, ook met corona-uitvallers en schorsing Deli, een homogeen en kwalitatief soelerspotentieel dat kan voetballen.
  • Tim Candaele

    4 jaar geleden
    Lang moet hem eerst nog bewijzen... het is nog een lang seizoen met veel matchen dus hij zal zn kansen wel krijgen. Tegen OHL staat hij wss in de basis
  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    Allereerst: proficiat Club! Ze speelden een goede wedstrijd die beide kanten op kon gaan. Mijn mening is wel dat het geluk, dat je ook moet hebben en ze vorig jaar niet hadden, aan hun kant stond in vele fases. Daarom ben ik niet akkoord dat ze grote stappen vooruit hebben gezet, vorig jaar ontbrak dat geluk, maar speelden ze even goed tegen betere tegenstanders.  Wel knap dat ze opt eind nog voor die overwinning gaan. Knappe prestatie. 
  • Yves Danneels

    4 jaar geleden
    Schitterende prestatie Van Club Brugge. Soms een beetje geluk, maar toch heel matuur gespeeld. En een dikke proficiat aan Ethan Horvath, die bewijst een heel goede doublure te zijn voor Big Si.