.
Volledig scherm
. © rv

Philippe Clement: “Mooiste overwinning als coach van Club Brugge”

Champions LeagueClub Brugge opende zijn Champions League-campagne in groep F met een ultieme 1-2-zege op het veld van Zenit. Een gouden driepunter, zo besefte coach Philippe Clement. “Dit is een prestatie van de hele groep. Als het groepsgevoel zo blijft, kan het weer een fantastisch seizoen worden.”

2 reacties

  • dirk van den broecke

    4 jaar geleden
    Ik moet toch steeds lachen met die voetballers en hun coach voor resultaten van die corona testen. Tuurlijk vragen ze ernaar om allemmal positief te zijn. Ze kussen ze omhelsen volledig bezweet en zijn zo nochalant eens ze positief zijn dat ze het horen donderen in keulen kom zeg totaal verfoeilijk hou afstand en doe nirt zo flauw jullie zijnniet onsterfelijk. Jullie zoeken het echt 
  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    Club heeft goed gespeeld in een wedstrijd die beide kanten op kon gaan, getuige ook de vele open doel kansen die beide ploegen hebben gehad. Waar ze vorig jaar dat tikkeltje geluk ontbraken, hadden ze dit gisteren wel. Bewonderingswaardig dat ze voor de overwinning zijn blijven gaan tot in blessuretijd wat ze ook vorig jaar deden, maar nogmaals, toen ontbrak dat beetje geluk.