EPA
Volledig scherm
© EPA

Vijf patiënten uit Luik verhuisd naar Vlaams-Brabant en Limburg - Spanje overschrijdt drempel van miljoen besmettingen

De coronacijfers blijven in België en andere landen zeer fors toenemen. Omdat de laboratoria in ons land niet meer kunnen volgen, wordt de teststrategie vanaf vandaag aangepast. Intussen draaien de ziekenhuizen op volle toeren om ook de niet Covid-zorg te kunnen blijven bolwerken. Herlees in dit liveblog de laatste ontwikkelingen over het coronavirus van dinsdag 21 oktober.

77 reacties

  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    scholen moeten nog altijd open blijven maar er wordt niet of onvoldoende getest. Preventieve aanpak ontbreek. Laat de brave mensen maar "voorzichtig" zijn  :-) 
  • Matthias Desmet

    3 jaar geleden
    Dus besmet geraken door iemand die in een bedrijf werkt is niet erg. Maar door iemand uit een school wel? Wat is het verschil tussen die 2?
  • Eddy Crikemans

    3 jaar geleden
    Allemaal de schuld van de Wilmesregering die  versoepelingen doorvoerde met de bedoeling ,als het aantal besmettingen nog de hoogte ingaat kunnen wij aanblijven als noodregering want er komt toch geen nieuwe regering.Bubbels van 25 personen,wie begreep dit?
  • Matthias Desmet

    3 jaar geleden
    Wel ik kan u zeggen dat de maatregelen op ons bedrijf niet gevolgd worden. Er zijn bij ons al veel besmettingen en toch mogen wij niet in quarantaine. Wat ik wil zeggen, laat de scholen gerust. Laat ze open. Dat is goed voor onze kinderen. Wat is het verschil tussen scholen en bedrijven? In bedrijven zijn ook besmettingen en wij doen die ook mee naar huis.
  • Erwin Boumans

    3 jaar geleden
    Waarom bedrijven niet sluiten? Omdat dit een economisch drama geeft, dus doe dit niet! Neem wel gerichte beslissingen (daar waar het erg is, moeten de regels strenger)! En inderdaad, respecteer de regels die er zijn nu eindelijk eens, zo moeilijk is dit toch niet....