© VIER

Krijgt ‘Callboys’ een tweede seizoen?

Jan Eelen - de regisseur en bedenker van ‘Callboys’ - onderzoekt een aantal pistes om een vervolg te breien aan de reeks over de vier gigolo’s. Dat schrijft De Morgen.

nadb

In het programma ‘De Ideale Wereld’ vertelde Jan Eelen dat hij een aantal concrete pistes onderzoekt om het verhaal nieuw leven in te blazen. “Toen we aan Callboys begonnen, was het niet de bedoeling om ook een tweede seizoen te maken”, zei hij.

Maar het succes van de reeks veranderde de plannen. Daarom denkt hij al een tijdje na over een vervolg. Voor één van die denkpistes zat Eelen intussen al samen met een advocaat. Om te checken of de verhaallijn juridisch wel klopte. Dat bleek helaas niet het geval.

“De advocaat in kwestie heeft mijn idee vakkundig de kop ingeslagen”, liet Eelen weten. Dat hoeft echter geen groot probleem te zijn, “want ik kan nog wel wat bijsturen”.

Bij televisiezender VIER reageren ze alvast enthousiast op de plannen. “Wij hebben altijd aangegeven vragende partij te zijn voor een vervolg”, laat woordvoerder Kristof Demasure weten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer