Vincent Kompany geeft aan dat hij al langer samenwerkt met Gert Vande Broek (inzet).
Volledig scherm
Vincent Kompany geeft aan dat hij al langer samenwerkt met Gert Vande Broek (inzet). © PN/RV

Anderlecht-trainer Vincent Kompany werkt voor zijn eigen ontwikkeling samen met volleybalcoach Gert Vande Broek: “Hij is mijn klankbord”

Anderlecht“Elke coach die zichzelf wil ontwikkelen moet niet alleen naar z’n eigen sport kijken, maar gewoon ook naar mensen die ervaring hebben”, aldus Vincent Kompany (34). In het geval van de T1 van Anderlecht is dat bijvoorbeeld succesvol volleybalcoach Gert Vande Broek, met wie RSCA gesprekken voert om hem eventueel een intensiever traject als begeleider te geven.

16 reacties

  • Freddie HEREMANS

    4 jaar geleden
    M. a. w. Van de Broek moet iemand zonder trainersdiploma komen zeggen hoe hij het moet doen. Na Vercauteren is Van de Broek de nieuwe Anderlecht - coach/souffleur. Kompany is de stroman van the Gang.
  • jean pierre Tibermont

    4 jaar geleden
    Weeral iemand erbij voor de technische staf men begrijpt blijkbaar niet meer dat er goede voetballers moeten aangetrokken worden inplaats van volleybal trainers !
  • Marcel Bontinck

    4 jaar geleden
    Hij begrijpt het nog steeds niet,voetbal is de bal een keer meer dan de tegenstander in het mandje sjotten.Al de rest is theorie.
  • Actie reageertje Reactie

    4 jaar geleden
    Ahh, dit wordt of is beter gezegd een oefencompetitie voor de “grote” VC. Hoopt op wat geluk om vervolgens een grotere stap te kunnen maken. Intussen wordt Anderlecht leeg gezogen en gaan er kapitalen naar bestuurders meestal zonder interesse in voetbal maar meer zoals politiekers: eigen gewin!!
  • willy vangeel

    4 jaar geleden
    Daarmee zegt hij: Ik heb Vercauteren buitengewipt, maar kan het zelf niet, wat iedereen al wist buiten die van Anderlecht.