Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben "met spijt in het hart" gereageerd op de ophef rondom hun afgebroken vakantie naar Griekenland.
Volledig scherm
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben "met spijt in het hart" gereageerd op de ophef rondom hun afgebroken vakantie naar Griekenland. © ANP

Nederlandse koningspaar heeft spijt van reis naar Griekenland: “We zijn niet onfeilbaar”

RoyaltyKoning Willem-Alexander (53) en koningin Máxima (49) hebben “met spijt in het hart” gereageerd op de ophef rondom hun afgebroken vakantie naar Griekenland. “Het doet pijn uw vertrouwen in ons beschaamd te hebben”, zegt de Nederlandse koning in een videoboodschap.

9 reacties

  • Jean Schepens

    3 jaar geleden
    dat soort van mensen heeft immers totaal geen voeling met de dagdagelijkse realiteit waar jan modaal mee te maken krijgt;  NONKELJEAN 
  • Jan Deblaere

    3 jaar geleden
    Vooral spijt dat de pers het aan de grote klok hing. Je ziet duidelijk aan de lichaamstaal dat hij het in het geheel niet meent met wat hij zit voor te lezen. En zij kijkt een paar keer naar hem alsof ze zich zit af te vragen wat hij allemaal uitkraamt. En dan nog even met een voorhamer erop los kloppen zichzelf vergoelijken door te stellen dat zij niet onfeilbaar zijn. Il faut le faire. 
  • frans Vullings

    4 jaar geleden
    ook iemand van koninklijke bloede zou eerst moeten denken alvorens te doen, hoeven ze ook geen filmpje op te nemen 
  • imke de meester

    4 jaar geleden
    mensen die geen voeling hebben met de man van de straat. Dit had niemand hen moeten vertellen dat ze thuis moesten blijven, het gezond verstand, dat ze dus voor dit niet hebben had moeten primeren. Hij noemt zichzelf  koning van het volk, maar het volk is heel ver weg van de koning.
  • Rory Dull

    4 jaar geleden
    Vijgen na Pasen, ze zijn op heterdaad betrapt en nu gaan ze het proberen goed te praten...wereldvreemde mensen die alleen met zichzelf bezig zijn...punt!