Toeristen in Rome eerder deze week.
Volledig scherm
Toeristen in Rome eerder deze week. © EPA

Reisadviezen opnieuw aangepast: Frankrijk wordt volledig rode zone, enkel La Palma blijft groene zone in Europa

Buitenlandse Zaken heeft de reisadviezen opnieuw aangepast. Frankrijk wordt nu een volledig rode zone voor Belgische reizigers, met uitzondering van het Franse eiland La Réunion. Wat groene zones in Europa betreft, blijft enkel nog het Spaanse eiland La Palma over. 

21 reacties

  • Marc Willems

    4 jaar geleden
    België heeft Frankrijk volledig in rode zone geplaatst niet Frankrijk. Er zijn nog departementen in oranje waar er veel veiliger is dan in België.
  • erik nulens

    4 jaar geleden
    Blijkbaar is het toch moeilijk.  We hebben onze les nog niet geleerd.  NIET REIZEN!!!! Elke versoepeling heeft nieuwe opstoten tot gevolg.  Gezond verstand gebruiken zal niemand schaden.  Rond hossen daarentegen!!!
  • sandra peeters

    4 jaar geleden
    Of je nu in belgie bent of in het buitenland alles is rood hou u aan de regels dan kan reizen wel
  • Theo de Laet

    4 jaar geleden
    De adviezen zijn niet streng genoeg. Verbied gewoon alle reizen, dit is niet het moment om weg te gazn. Gebruik jullie verstand
  • Sebastiaan DeVlieger

    4 jaar geleden
    Tot na 7 november worden ze niet verplicht getest vanuit een rode zone??? Toevallig net na de herfstvakantie?? Schaf het testen dan gewoon af, is toch voor niets nodig. Probleem is dat de politiek dit weer gigantisch onderschat heeft!!! Hoeft allemaal niet!!! Komt wel in orde!! Gewoon een verbod om vakantie naar buitenland, toch vakantie 5000€ boete, met de auto : auto inbeslagname. Nu is er geen speeltijd meer over, nu moet je niet even gaan verbroederen aan de andere kant van Europa.