Emmanuel André.
Volledig scherm
Emmanuel André. © BELGA

Emmanuel André: “We stevenen recht op een muur af, lockdown is de enige uitweg”

“We stevenen recht op een muur af. Een lockdown is de enige uitweg die we nog hebben.” De boodschap van Emmanuel André, de voormalige woordvoerder van het Crisiscentrum, laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

55 reacties

  • clark maldrie

    3 jaar geleden
    marc krol. brussel en de walen zijn de boemannen???? vlaanderen is dus heel braaf? het virus is de boeman, krol....
  • Marco di Scarpa

    3 jaar geleden
    Er zijn hier een aantal schrijvers die het economisch aspekt laten primeren en zwaar uithalen naar Wallonië en Brussel. Laten dit nu juist mensen zijn die wanneer ze getroffen worden moord en brand roepen. Geen economie, geen zorgsector. Correct. Maar ook geen gezondheid, geen economie! Waar is de solidariteit en empathie bij sommige Vlamingen naar toe? Vergeet niet dat in de naoorlogse jaren de geldstroom van Wallonië naar Vlaanderen ging. 
  • werner vanhoutte

    3 jaar geleden
    Je zou je afvragen waar deze wetenschappers hun inspiratie halen . Eerst loopt hij weg: kon hun eigen knoeiwerk niet meer aanzien. Nu wil hij de volledige maatschappij opsluiten. Wat is dit ? Een beleid of een liquidatie operatie?  
  • Patrick Braekeveldt

    3 jaar geleden
    @veerle de cock ,ze hebben de virologen het zwijgen opgelegd door hun advies niet te volgen ,het resultaat is nu te zien !
  • Fernand Beaumonde

    3 jaar geleden
    als we de vorige lockdown een 4-5tal weken langer hadden volgehouden tot er ong. 0 nieuwe besmettingen per dag waren dan hadden we nu geen nieuwe lockdown.Jullie zijn ONBEKWAAM en maken enkel onze levens en economie kapot met jullie gepruts!!!