Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Supermarkten roepen klanten op om terug alleen te komen winkelen: “Geen verplichting, maar warme oproep”

Na Colruyt vragen nog verschillende andere supermarkten, waaronder Albert Heijn, Carrefour, Delhaize en Lidl, hun klanten om in de mate van het mogelijke opnieuw alleen te komen winkelen. “Het gaat niet om een verplichting, maar om een warme oproep”, klinkt het bij de supermarkten.

51 reacties

  • Lisa Carpentier

    3 jaar geleden
    En laat aub die -12jarigen thuis, die verspreiden het virus omdat ze geen mondmasker dragen en overal aanzitten. Ouders zeggen niks.
  • gustaaf carpels

    4 jaar geleden
    In het begin werden de karretjes ontsmet door personeel nu moeten de mensen het zelf ontsmetten de vraag om alleen te komen heeft niets te maken met veiligheid maar met meer winsten 
  • Ken Grootjans

    4 jaar geleden
    Wij zijn vlugger buiten met twee dan alleen. In Colruyt verdoe ik meer tijd in de georganiseerde files aan de kassa dan in de winkel. In de winkel zelf neemt het personeel het soms niet te nauw met afstand houden en degelijk gebruik mondmasker en ze zijn vaak met meerdere samen. Men moet spreiden in plaats van te concentreren, daarom is het goed dat alle winkels openblijven. Volgens mij verloopt dat nu meestal goed, dus niet te veel aan prutsen.      
  • Tom Derue

    4 jaar geleden
    Dat vroeger sluiten op vrijdag slaat nu toch nergens op. Na het vaste sluitingsuur is het meestal rustiger dan kunnen sommige kwetsbare groepen hun inkopen doen zonder of met weinig besmettingsgevaar. Het advies om alleen winkelen slaat ook nergens op. Dat moet verplicht worden. En dat ontsmetten van die winkelkarretjes dat moest de klant de laatste tijd maar alleen doen, een schande. 
  • Pol Segers

    4 jaar geleden
    Nu weer apart gaan wat is het verschil.Met twee kan je waarschijnlijk meer uitgeven dan alleen.Dat ze dan elk een kar nemen.De mensen lopen toch waar ze willen en volgen de pijlen toch niet.Als ik niet binnen mag gaan we dan naar een andere winkel.Dit wil zeggen dat we niet welkom zijn.Er zijn nog winkels die de mensen welkom heten.Democratie gezond verstand wie betaal de rekening de politiek ?