.
Volledig scherm
PREMIUM
. © VTM/SPO SOCCER

“Het was een raar gevoel”: hoe mama van Charles De Ketelaere de memorabele Champions League-goal van haar zoon beleefde

Champions LeagueEen trotse mama, maar bovenal heel nuchter. Isabelle De Cuyper (47) is zoals haar zoon - of beter: hij is zoals z’n moeder. Down to earth. Voetjes op de grond. Zelfs al werd Charles De Ketelaere (19) dinsdagavond in een paar seconden verheven tot superster na z’n Champions League-doelpunt. Op de persconferentie achteraf sprak hij over ‘we’ en het ‘team’. “Zo is hij. En hij zal ook altijd dezelfde Charles blijven. Geen maniertjes. Ik ken hem goed, hoor”, zegt z’n mama.

3 reacties

  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    marc van buggenhout, had jij al van Hazard gehoord voor hij bij Lille speelde? Waarom zou Doku zich niet kunnen ontplooien tot een hele grote bij Rennes? Daar zal dat al in ieder geval beter gebeuren dan in België te blijven.
  • Gaby Vercruysse

    4 jaar geleden
    Prachtige Familie en eenvoudig met de voetjes op de grond !
  • MARC VAN BUGGENHOUT

    4 jaar geleden
    Dat hij maar heel goed met zijn voeten op de grond blijft.  Hij is voor Club al nuttiger geweest dan die die Anderlecht aan Rennes heeft moeten verkopen om hun put te vullen.  We gaan daar niet zoveel meer van horen omdat hij veel te vroeg voor veel te veel geld naar het buitenland is gegaan.  Met amper een half seizoen aan "ervaring" kom je er niet in Frankrijk als jonge snaak.