Bart Verhaeghe.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Verhaeghe. © Action Images via Reuters

Bart Verhaeghe: “25 miljoen voor De Ketelaere? Och, we hebben al veel zo'n aanbiedingen geweigerd”

Champions LeagueNa ‘de stunt van het jaar’ was de honger nooit groter. “Is dit niet de wens van heel België?” vraagt Bart Verhaeghe zich daags na het exploot van Club Brugge af, dat hij door coronaperikelen zelf niet kon bijwonen: “Thuis zijn we in elkaars armen gevlogen.”

33 reacties

  • Freddy Madou

    3 jaar geleden
    Club Brugge tja, vroeger hadden ze stalen voetballers en houten doelpalen, nu zijn het stalen doelpalen en houten voetballers geworden, Aan hun Belfius  Basecamp in Westkapelle heb ik nog niet veel  zweet zien vloeien, we hebben onze dweil nog niet moeten bovenhalen daar rond het plein, als je tegen Kortrijk met moeite 1 doelpunt scoort wat ga je dan zoeken in Dortmund, wat betreft Bart en Vincent ze hebben er een product van gemaakt, maar er is een grote maar waar is het voetbal gebleven. 
  • jos de groot

    4 jaar geleden
    in theorie wel in praktijk moeten ze niemand van brugge hebbenvomer krijg je ook niet verkocht he theoretisch wel
  • Bjorn Heyvaert

    4 jaar geleden
    Voetbal is big business geworden door de jaren heen, enja persoonlijk vind ik dat Club Brugge het het beste doet, vanaf de komst van Bart en Vincent, ze hebben er een naam, een product van gemaakt, wat voorheen nog niet het geval was. Nu nog dat nieüwe stadion zetten en ze zijn mee om in Europa een bekende naam of product te worden. Zoals andere grote Europese clubs. Marketing is schitterend, een zeer goeie staf ook, mooi nieuw oefencomplex,wat broodnodig was. Enkel w8en nu wanneer corona weg is
  • Chris Marien

    4 jaar geleden
    Die voetbalwereld is ne zieke wereld Er zijn andere prioriteiten, daar word met geld gegooid, een grote schande is’t Die mensen zijn ziek en weten volgens mij nie meer waar het in het leven omdraaid Zieke wereld
  • Ellen Casier

    4 jaar geleden
    Wees eens allemaal trots op een jonge Belg die iets samen met en door zijn ploeg bereikt. Chapeau aan hoe ze bleven als team het hoofd recht houden. Een cerclefan maar ook een fan van Belgische ploegen in Europa.