Romelu Lukaku
Volledig scherm
Romelu Lukaku © AFP
Internazionale INT
2
EINDE
2
Borussia Mönchengladbach BMG
  • 49' 90' Goal Romelu Lukaku
  • Rami Bensebaini Goal 63'
  • Jonas Hofmann Goal 84'

Lukaku krijgt Mertens stilaan in het vizier met 11 CL-doelpunten, manager: “Als het mentaal goed zit, dan is hij de beste spits ter wereld”

Champions LeagueEens te meer was hij redder in nood. Op ‘Big Rom’ kan je rekenen, op de defensie van Inter minder. Ook in de Champions League staat Romelu Lukaku eindelijk in de dubbele cijfers: De jacht op Dries Mertens is ingezet. Zijn missie: die van beste Belgische schutter aller tijden. Zijn manager noemt hem in elk geval al de beste ter wereld. 

3 reacties

  • Johan Billiet

    4 jaar geleden
    Niets tegen Lukaku, maar deze haalt het in de verste verte niet van Lewandowski die technisch ook een trapje hoger staat dan onze Lukaku. Ook Haaland is van een ander niveau. Uiteraard moet Lukaku's manager "zijn product" bewieroken (commissies lonken altijd), maar een beetje meer realiteitszin zou die man en zijn geloofwaardigheid goed doen...
  • Jurgen De doncker

    4 jaar geleden
    Lukakau niet ijdel? Tja niemand mag verkeerd woord over hem zeggen of Hij is aan het zeuren over alles en nog wat ......mister zeurpiet zou beter zijn.
  • Dalila Bouchalaa

    4 jaar geleden
    Jaja.... De man die volgens de "kenners" nog geen deuk in een pakje boter zou kloppen daar in Italië schrijft er weer twee bij in zijn boekje. Het had net zo goed een hattrick kunnen zijn als zijn eerste doelpoging vlak voor rust niet rakelings voorlangs was gegaan maar óók nog tegen de netten had geplakt. Formidabele spits !