EPA
Volledig scherm
© EPA

‘Batterij iPhone 12 loopt 20 procent sneller leeg bij gebruik 5G’

De batterij van de gloednieuwe iPhone 12 loopt ongeveer 20 procent sneller leeg bij gebruik van het 5G-netwerk. Dat blijkt uit tests van de gerenommeerde techsite Tom’s Guide. Volgens de site gaat Apple’s nieuwe toestel daardoor minder efficiënt om met het 5G-netwerk dan Android-toestellen.

5 reacties

  • Willy De Gieter

    3 jaar geleden
    @ Dick en vele anderen: Een Kia rijdt ook even snel als een Bmw. De ene koopt een Kia de andere een Bmw. Is een Kia daarom beter dan een Bmw? Nee. Is een Bmw beter dan een Kia? Nee. Het is een persoonlijke keuze en ik maak daar geen spel over...het maakt niet uit hoeveel iets kost, het enige wat uitmaakt is wat je zelf wil betalen.
  • ronny cuypers

    3 jaar geleden
    Mijn toestel is nu al sneller dan mijn brein. geen idee waarom het nog sneller zou moeten gaan.
  • Coen Geurts

    3 jaar geleden
    Nog sneller; Sinds de laatste update moet ik al dagelijks opladen van mijn Ip 8. Waarom moeten al die dingen iets doen wat ik niet vraag; Al mijn gebruik doorsturen naar wie?  Big Brother is watching!!
  • Denise De Meersman

    3 jaar geleden
    Dat zal alleen niet bij apple zijn. Waarom schilderen jullie precies apple af of het allen bij hen is? Das fysica, een auto die steeds sneller rijdt zal ook veel meer brandstof verbruiken
  • Dick De Zeure

    3 jaar geleden
    Tja, dat kan je dus voorhebben met smartphones van meer dan 1000 Euro's. Bij Apple betaal je gewoon voor de naam, een Android phone voor de helft van die prijs doet het minstens even goed zoniet zelfs beter!