Jan Jaap van der Wal en Kat Kerkhofs waren woensdagavond juryleden in 'De Slimste Mens Ter Wereld'.
Volledig scherm
Jan Jaap van der Wal en Kat Kerkhofs waren woensdagavond juryleden in 'De Slimste Mens Ter Wereld'. © VIER

De soa’s van Riadh Bahri en Dries Mertens is kop van Jut : dit waren de leukste momenten uit de zevende ‘Slimste Mens’-aflevering

TVZe is al een paar keer door het oog van de naald gekropen, maar er staat geen maat op Ella Leyers (32). Zeven afleveringen ver, vier keer gewonnen, drie keer de finale overleefd. Het is sinds de deelname van Gert Verhulst geleden dat een ‘Slimste Mens’-kandidaat zo ontspannen het spel domineerde.

5 reacties

  • ronald de weze

    4 jaar geleden
    Na bijna 20 JAAR is het vet vande soep weg ermee hebbenjullie niet s anders te melden . Dan is het wel ver gekomen , triestig dat men zich hiervoor nog kan opladen .
  • jozef van riel

    4 jaar geleden
    Ver uit de slechste zal je bedoelen!
  • Dirk Dierckx

    4 jaar geleden
    Bahri stelt zich enorm aan, hoe ongeloofwaardig wordt die als journalist. Van Kat weten we allang dat ze gemaakt lacht en steeds het voorplan opzoekt, zeker niet geestig. Meest triestige jury van dit jaar.
  • Karel Van Couwenberg

    4 jaar geleden
    wat een aflevering! vrouw maakt man zo belachelijk! ik hoop dat dries hierop reageert! er mag humor zijn maar men moet rekening houden dat anderen dit anders kunnen opvatten! moest het mijn vrouw zijn mocht ze het uitleggen en anders vertrekken! 
  • Rachel Cousse

    4 jaar geleden
    De Slimste Mens ter Wereld zou veel aangenamer zijn om naar de kijken als het door een echte presentator gepresenteerd werd, iemand met klasse en echte humor, bv Steven Van Herreweghe of Tom Lenaerts. Eric van Looy legt teveel de nadruk op zijn privé leven en (seksuele) gevoelens, het druipt er af. De quiz op zichzelf blijft prima, maar de beginjaren waren de beste.