Marc Noppen, CEO UZ Brussel, zat met 'verkoudheidssymptomen' in De Afspraak
Volledig scherm
Marc Noppen, CEO UZ Brussel, zat met 'verkoudheidssymptomen' in De Afspraak © VRT

Marc Noppen reageert op ophef rond verkoudheid en test negatief: “Nooit gedacht dat dit wereldnieuws zou zijn”

Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel, heeft voor het eerst gereageerd op zijn beruchte passage van gisteren in ‘De Afspraak’. Noppen vertoonde symptomen van het coronavirus en dat leverde hem veel verbijsterde reacties op. De professor noemde het zijn “jaarlijkse verkoudheid” en weerlegt de kritiek op Twitter. “Ik ben al 4 keer getest geweest en dat was altijd negatief”, klinkt het. Ook vanochtend testte Noppen negatief.

16 reacties

  • Roger Bosmans

    4 jaar geleden
    Deze CEO weet echt wel wat hij doet. Hij is een bekwame arts en zou nooit mensen in gevaar brengen! Tegenwoordig mag je al niet meer niezen of iedereen kijkt je scheef aan... Een man die een dermate groot ziekenhuis succesvol weet te runnen maakt geen fouten... geloof me vrij!
  • Dries Marc

    4 jaar geleden
    Uit tespect voor de hele bevolking als hij verkouden was zou ik de aanwezigheid in terzake of de afspraak afgezegd hebben.Maar deze mensen hebben nood om zich in de media te manifesteren denk ik.
  • lionel demeulenaere

    4 jaar geleden
    Blijkbaar een sneltest of een test met voorrang. In ieder geval is de verontwaardiging voor het gedrag van de heer Noppen terecht, en dan maar de media afschuimen. Regel voor de gewone mens bij symptomen quarantaine en test tot negatief resultaat .
  • Dirk De Coninck

    4 jaar geleden
    Veel uitleg om te verdoezelen dat hij tegen de regels, opgelegd aan alle inwoners, handelt. En dan maar zagen dat de anderen de regels niet volgen.
  • Marlin Vantomme

    4 jaar geleden
    Is de afspraak niet van thuis te blijven wanneer je u niet goed voelt? Of geldt dit niet voor ceo’s?