Direct naar artikelinhoud
LivestreamDebat Trump-Biden

▶ Livestream: bekijk het laatste debat tussen Donald Trump en Joe Biden

Donald Trump en Joe Biden gaan vanavond voor de laatste keer in debat.Beeld dm

President Donald Trump en uitdager Joe Biden treffen elkaar deze nacht voor het laatste debat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Bekijk hier de livestream van dat debat.

Livestream: bekijk vanaf 3 uur ‘s nachts het laatste debat tussen Trump en Biden

Video wordt geladen...

Waar en wanneer kan ik het debat bekijken?

Het tweede en laatste presidentieel debat begint donderdagavond om 21 uur Amerikaanse tijd, woensdagochtend 3 uur in België.

Het gesprek van anderhalf uur wordt niet onderbroken door reclames en is live te bekijken via alle grote Amerikaanse nieuwszenders, en hierboven via de livestream van De Morgen.

Waar moet ik op letten?

Donald Trump en zijn rivaal Joe Biden debatteren voor de laatste keer met elkaar. Met half gesloten microfoons ditmaal, zodat het weer geen inhoudsloze woordenstrijd wordt. De vraag is vooral wat Trump in zijn mars heeft als hij de ander niet voortdurend in de rede kan vallen – wat hij drie weken geleden 128 keer deed op anderhalf uur tijd.

De grootste druk ligt in dit laatste debat evenwel weer op de schouders van Biden. Die kan nog altijd blunderen – wat hem zeker kiezers kost.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Blijf de komende weken geïnformeerd via De Morgen met nieuws en duidelijke analyse.

• Volg de laatste ontwikkelingen in onze liveblog over de Amerikaanse verkiezingen
• Download de app van De Morgen en krijg meteen een bericht bij belangrijk nieuws

Onze Amerika-specialist op de redactie, Maarten Rabaey, volgt de verkiezingen voor u ook op de voet via de extra nieuwsbrief ‘Amerika Kiest’. Laat hieronder uw e-mailadres achter om die gratis te ontvangen in uw mailbox: