Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Slovan Liberec SLI
1
EINDE
0
KAA Gent GNT
  • 30' Goal Abdulla Yusuf Helal

Nieuwe opdoffer voor AA Gent: Buffalo’s in Europa League onderuit tegen ‘zwak broertje’ Slovan Liberec

Europa LeagueEen nieuwe dreun voor de Buffalo’s. AA Gent is de Europa League-campagne begonnen met een 1-0-nederlaag tegen Slovan Liberec, de op papier zwakste tegenstander in de poule.

8 reacties

  • Allard Emile

    4 jaar geleden
    De bespiegeling van wat ons voetbal voorsteld in Europa. Behalve Brugge die ging winnen bij Zenit die ook al niet veel voorstelde, zal het zijn zoals ieder jaar, een kat en muis spel !
  • Lucaz Keizer

    4 jaar geleden
    Genoeg kansen om 2 wedstrijden te winnen, maar dan moet je ze wel afmaken.Misschien toch even sportpsycholoog op de groep aflaten, want vertrouwen zit gewoon onder 0.Dan lukt zelfs het makkelijkste niet meer.
  • avelino garcia

    4 jaar geleden
    WDD zal toch meer moeten coachen langs de lijn, ze blunderen erop los op het veld en hij staat erbij en kijkt ernaar, het bestuur leert ook al niet van fouten uit het verleden, Sylla, Andreajivic, Marq, Nurio, Kleindienst, Marreh, Botaka en Plastun zijn gewoon waardeloos.
  • Janick De Meyer

    4 jaar geleden
    Amai die verdediging! Positiespel wordt totaal verwaarloosd, 1 aanvaller wordt door 4 man gedekt, terwijl er langs de andere kant van de16 twee spelers volledig vrij staan!!!Bovendien zie ik nog altijd geen vast patroon in het virtuele systeem.Nog iets dat opvalt is de fysieke paraatheid van sommige spelers, laat ze keer iedere dag keer een bosloop van10 km lopen, zal wel in orde komen.Wim jongen, nog veel werk aan de winkel!
  • alain lammens

    4 jaar geleden
    Zoals reeds gezegd onze voetballers zijn salon-atleten !