BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Jan Mulder vindt niet dat Kompany knieval moet doen: “Vincent, hou vol, ik sta achter je”

AnderlechtOf RSC Anderlecht het nu leuk vindt of niet, maar af en toe hoort een lid van de bij leven en welzijn Heilige Drievuldigheid (Van Himst, Jurion, Mulder) eens zijn mening te geven. Straight from the heart. Vandaag Jan Mulder (75): “Kompany doet het geweldig.”

8 reacties

  • Peter Bielen

    4 jaar geleden
    Met één vraag heeft Stéphan Keygnaert alles samengevat. Het is wachten op de eerste journalist of analist die Vincent Kompany in vraag durft te stellen. Zolang ze hun plaats in de tribune bij Anderlecht of de nationale ploeg maar verwarmd hebben of dat ze op een goed blaadje bij Kompany staan is een objectieve criteria niet nodig voor deze kenners.
  • eric de baene

    4 jaar geleden
    Veel te vroeg coach willen zijn !Zie de gevolgen ...beter Vercauteren gehouden als T1
  • Pascha Van Rossem

    4 jaar geleden
    Vincent heeft z'n nek uitgestoken om "zijn" club uit het slob te halen en hoe. Er worden nog vele fouten gemaakt door z'n spelers door een gemis aan ervaring maar ze zijn zeker op de goede weg (als men teruglijkt vanwaar ze komen). Al ben ik geen Anderlecht supporter, een lefgozer is het wel en ik ben er zeker van dit een positieve uitkomst gaat hebben.
  • Bart Van der Steen

    4 jaar geleden
    Domme zet van Kompany om zo hoog te willen grijpen. De Titanic heeft men ook niet kunnen redden. Vincent had beter eerst het vak geleerd bij een minder veeleisend team zonder vedetten (althans ze hebben de allure maar niet de kwaliteit) en dan een stapje hoger. Nu kan hij alleen maar afgaan en dat is niet zo zeer zijn probleem maar het probleem van een ziek Anderlecht.
  • moons fons

    4 jaar geleden
    Kompany (door spelers smalend Obama genoemd) heeft veel uitleg over nergens waar het om gaat ! WAS een groot voetballer en is een prutstrainer die denkt het warm water uitgevonden te hebben !