EPA
Volledig scherm
© EPA

Trump en Biden houden het beschaafd en inhoudelijk in laatste debat voor verkiezingen: "We kunnen dit land niet stilleggen”

Een wereld van verschil met het eerste debat was het. Tijdens het tweede en meteen ook laatste debat tussen de Donald Trump en Joe Biden hielden zowel de Republikeinse president als zijn Democratische uitdager het beschaafd en behoorlijk inhoudelijk. Biden verweet Trump vooral de afgelopen vier jaar te weinig gedaan te hebben om van de VS een beter land te maken, terwijl Trump de vroegere vicepresident verschillende keren onder de neus wreef dat hij onder Obama acht jaar de tijd heeft gehad het land te hervormen, maar niets heeft gedaan. 

6 reacties

  • Freddie Lamers

    4 jaar geleden
    Ik zie hier twee oude bejaarde mannen, die geen van beide geschikt zijn om een wereldnatie te leiden.Ga eens voor wat jong bloed.
  • joseph verbeke

    4 jaar geleden
    Eens zien ,als Biden verkozen wordt, wie er vice president(e)wordt. Dan gaat het zeker de verkeerde toer opgaan want de huidige kandidate is ook geen normaal specimen. Gezien Biden zijn ouderdom,is daar grote kans voor. Komt daarbij dat de uiterst linkse Barnie Sanders naar een ministerpost vist en het hek is helemaal van de dam. 
  • Jones Torreira

    4 jaar geleden
    Jor Biden was de overduidelijke winnaar. Trump was opnieuw heel gefrustreerd en sprak enkel leugens uit. Trump heeft een fantastische economie van zijn voorganger overgenomen en alles verprutst met zijn slecht beleid. Amerika is de laughing stock van de wereld onder trump. Biden zal de verkiezingen makkelijk winnen ondanks de trucjes die de republikeinen proberen om democratische stemmen te blokkeren
  • Danny Damiaens

    4 jaar geleden
    De huidige president kan zijn land niet leiden,liegen de ganse dag lang.Een mooi vb,covid.Het zou een ramp voor de wereld zijn als hij nog eens wordt verkozen.
  • Jan Lanclus

    4 jaar geleden
    Trump was duidelijk de beste en antwoord op de vragen. Biden was altijd een beetje in de war en week af van de vragen, waar hij eigenlijk geen gedetailleerde antwoorden op gaf. Ik vraag mij af of Biden die job wel aankan op deze leeftijd.