Karel Van Eetvelt over voetballen zonder publiek: “Jammer, want we deden veel inspanningen om mensen veilig te ontvangen”

AnderlechtKarel Van Eetvelt, de CEO van Anderlecht, betreurt de beslissing om de voetbalmatchen in de Jupiler Pro League één maand achter gesloten deuren te laten doorgaan. “Al is het vooral belangrijk dat we nog kúnnen voetballen.

11 reacties

  • eduard janssens

    4 jaar geleden
    De mensen in de zorgsector leveren meer inspanningen  en het gevaar dat nog eens besmet  te  geraken ook.!!
  • Dirk Van den Eynde

    4 jaar geleden
    Wat een blijter toch die voetbal bobo’s.Hebben al jaren een gunstig tarief in verband met de sociale bijdrage en leningen bij de banken.En nog durven minachting reageren tegen over de gewone burgers.De mensen van de horeca hebben veel meer inspanningen geleverd dan jullie en ze zijn al een week gesloten !!!!
  • Nolle Verdonck

    4 jaar geleden
    Ze hebben geld nodig zoveel is duidelijk.
  • GEERT ENGELS

    4 jaar geleden
    Dat men nog maar durft te zeggen dat het spijtig is zonder publiek te moeten spelen is al een onvergefelijke fout van minachting tegenover de mensen. Wie het nu nog niet beseft is toch wel iemand die niet al te bijster verstandig is.
  • johan Hessels

    4 jaar geleden
    Dat deden de restaurants ook en zelfs nog veeeeel beter. Toch moesten deze een week vroeger dicht. Misschien straks geen voetbal meer