Bel Friday
Volledig scherm
© Bel Friday

Vergeet ‘Black Friday’: in eigen land steunen we met ‘Bel Friday’ volgend weekend de Belgische retailers

‘Black Friday’ is in november traditioneel een hoogdag voor shoppers, met kortingen bij retailers wereldwijd. Maar dit jaar is het net ongezien belangrijk om lokale winkels te steunen, en dus slaan een pak Belgische merken de handen in elkaar voor een nieuw concept: ‘Bel Friday’. Shoppen met mooie kortingen bij je favoriete Belgische webshops of winkels om de hoek? Yes, please. 

6 reacties

  • Karel Flanders

    4 jaar geleden
    De merken die hier genoemd worden zijn multinationals die toevallig ook een winkel in België hebben en veelal in de laatste decennia de schuld zijn dat de kleine zelfstandigen failliet of simpelweg moesten stoppen want ze konden niet concurreren tegen die grote ketens. Steun de mensen die hier iets maken en verkopen!
  • Filip Van Holsbeeck

    4 jaar geleden
    Als de Belgische verkopers in het verleden al eens zou begonnen zijn met normale vezendkosten aan te rekenen ipv via die weg winst te willen maken, zou ik meer belgisch kopen. Nu kan je goedkoper iets van Nederland of zelfs China laten over komen.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Vooruit mensen  : laat u verleiden. Consumeren !  zodat we kunnen blijven produceren...anders komt er werkloosheid en vallen de mensen van de afvalberg geen werk. Kunnen we nu echt niet BEWUST kopen. 
  • Koen Breems

    4 jaar geleden
    Weer een periode van misleidende reclame Zou niet mogen : de retailers adverteren hun korting op de hoogste prijs dat het artikel heeft gestaan in het afgelopen JAAR Al heeft het artikel maar 1 uur aan die prijs gestaan dan mogen de retailers zich daar op baseren om hun “korting” te adverteren
  • Elenore Pals

    4 jaar geleden
    Als de curve met deze snelheid blijft stijgen, zal er niet veel geshopt worden. De horeca is dicht , funshoppen wordt afgeraden. Zinloos