Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Reconstructie van het Overlegcomité: “Als het aan Vandenbroucke had gelegen, was het nog iets strenger geweest”

Dat het publiek uit de stadions verbannen moest worden, daar was het Overlegcomité het gisteravond snel over eens. De discussie ging vooral over cultuur, evenementen én de dierentuinen. “Als het aan Vandenbroucke had gelegen, was het nog iets strenger geweest.” 

76 reacties

  • christy august

    4 jaar geleden
    Wat voor nut heeft onze federale regering , geen .  Zitten dagen te palaveren en als puntje bij paaltje komt , passen de deel regeringen het aan naar hun goesting , en dan nog trek het nog op niets . En als er dan mensen zijn die hun job uitvoeren zoals het hoort ( zoals in Kortrijk) 1250 euro boete voor hun overtreding , wordt er schande gesproken ,neen het is nog de helft te weinig .
  • Seppe Vangeneugden

    4 jaar geleden
    Johnny vermeiren,  China laat ook het achterste van hun tong niet zien. Ofwel kloppen de cijfers niet of men heeft al een vaccin, medicijn. Kan niet met zo een grootte hoeveelheid bevolking zo weinig besmettingen. Idem Rusland. Beide landen zijn beste vrienden!
  • Jürgen Van Compernolle

    4 jaar geleden
    Rudi Vervoort zegt dat in Brussel het hoger onderwijs volledig overstapt naar afstandsonderwijs, behalve Erasmushogeschool RITCS, daar hebben de studenten bericht gekregen dat ze maandag aanwezig moeten zijn. Begrijpen wie begrijpen kan
  • Hilde Wouters

    4 jaar geleden
    Moedige beslissingen nemen in tijden van crisis is een teken van leiderschap. Alle cijfers wijzen er nu op dat het 10 na twaalf is in Luik, 5 na twaalf in Brussel en 2 na twaalf in Vlaanderen. De beslissingen die in Luik en Brussel genomen werden moeten nu ook in Vlaanderen worden genomen. Het virus kruipt na de ziekenhuizen nu ook de bedrijven binnen. Het gaat nu heel snel. Laat de kids boven 15j ook in code rood studeren zoals de hoge scholen. Maak thuiswerk verplicht waar het kan. Yes we can!
  • Marc V

    4 jaar geleden
    Schakel heel België op het systeem wat Brussel nu besliste. Streng? Ja,maar het is dringend nodig. Waar wacht de politiek eigenlijk nog op?