Testcentrum van de K.U.L
Volledig scherm
Testcentrum van de K.U.L © Photo News

Amper naar de aula en niet meer pendelen tussen kot en thuis: “Het is niet meer leuk om student te zijn”

Virologen roepen studenten op om de komende maand ofwel op kot te blijven ofwel thuis, want als ze voortdurend heen en weer pendelen is de kans groot dat ze hun ouders of grootouders gaan besmetten. Maar vier weken enkel thuis of op kot blijven, daar hebben de studenten niet veel zin in. En ook het feit dat ze amper nog naar de aula kunnen, begint zwaar door te wegen.

51 reacties

  • Kristof Degros

    4 jaar geleden
    Boehoe, als je moet gaan werken zal het nog minder leuk zijn !
  • Alfons Schepers

    4 jaar geleden
    "Niet meer leuk om student te zijn"? Ruil dan eens met een eenzame oudere tijdens corona..!
  • Karim Fezoua

    4 jaar geleden
    Dikke zever wie zegt dat het de studenten hun fout is. Iedereen over dezelfde kam scheren... als het kind maar een naam heeft, hé? Weet u wat u allemaal kunt doen? Sluit uzelf op en metsel een muurtje rond uw woning. We komen u later wel uitgraven... Zieke maatschappij, vooral in het hoofd!
  • patrick tamsyn

    4 jaar geleden
    "ze hebben er niet veel zin in". Daarmee is alles gezegd. Die jonge party-people hebben geen enkele verantwoordelijkheidszin, ook niet als het gaat om een keuze tussen leven of dood, werkelijk of van de economie. Is het zo dat ze door de leerkrachten en professoren van vandaag opgevoed worden? Dat belooft voor de toekomst. We zijn er vet mee ! Zeg me dat dit krantenpraat is en de jongeren er anders over denken. Nu graag !
  • Steven Moernaut

    4 jaar geleden
    Ze moeten kinderen onder 12 jaar thuis houden! Deze kindjes kunnen ook ziek worden maar moeten met 20 in een klas zonder masker vertoeven! Ze komen thuis: mama corona, papa vervolgens, zus, vriend van zus, die zijn huishouden ook, etc! Ipv de horeca te sluiten en de mensen nog meer te isoleren, de studenten het onmogelijk te maken, kijk naar waar de verspreiding echt komt! Hiervoor moet je echt geen politieker of viroloog zijn!!!!