Joe Biden wil elke Amerikaan een gratis coronavaccin geven.
Volledig scherm
Joe Biden wil elke Amerikaan een gratis coronavaccin geven. © AFP

Biden belooft gratis coronavaccin voor elke Amerikaan als hij verkiezingen wint

VS2020De uitdager van de Amerikaanse president Donald Trump, Joe Biden, belooft een gratis coronavaccin voor iedereen als hij de verkiezingen wint. Op het moment dat er een veilig en effectief vaccin is, moet het voor iedereen beschikbaar zijn. “Of je nu wel of niet verzekerd bent”, aldus de Democratische rivaal van de Republikeinse president. 

12 reacties

  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Lol, degenen die dit 'goedkoop' en 'misplaatst' vinden. Wat dan te denken van Trump die beweert dat zijn behandeling gratis en voor niets aan alle Amerikanen zal toebedeeld worden? Een gratis vaccin lijkt me wat realistischer dan een behandeling van een half miljoen dollar. (en de meeste Amerikanen hebben 'morele issues' met het accepteren van cellen met een geaborteerde foetus als oorsprong)
  • Ralf Gering

    3 jaar geleden
    Heel goedkoop en misplaatst! Pluim voor HLN om ook eens Biden in het vizier te nemen. Veel lucht verkopen...
  • Spike Björk

    3 jaar geleden
    Natuurlijk gaan ze het gratis geven, ze zullen zelfs kijken of ze u niet kunnen verplichten van u te laten inenten. Anders zal het virus blijven circuleren en zal de kost nog veel groter zijn.
  • Antoine Vanpeteghem

    3 jaar geleden
    Indien hij, Biden president, wordt en deze belofte waar maakt, zal hij een grote geloofwaardigheid opbouwen. Dit zal belangrijk zijn om zijn presidentschap door te komen.
  • Regina Blanckaert

    3 jaar geleden
    Veel beloven en weinig geven dat doen alle politiekers maar dit gebruiken als verkiezingsstunt vind ik erover, mij zou je hiermee alleszins niet kunnen overtuigen van je kwaliteiten als politieker