BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Anderlecht wint zonder echt top te zijn, de sprankel ontbrak bij paars-wit

AnderlechtEen crisis vermeden. Anderlecht won op Kortrijk, met goede en - eerlijk - ook minder goede elementen. Nu nog de volgende stap zetten in de toppers.

10 reacties

  • jozef van riel

    4 jaar geleden
    @jammy. Vorig jaar was Yves Vanderhaeghe toch ook al trainer van Kortrijk!! Toen geen vriendendienst, 4-2 winst, nu wel!? Das maar wat gezever van u hé!
  • Allard Emile

    4 jaar geleden
    Een ding staat vast, als Anderlecht punten laat liggen zijn ze te zwak, als ze winnen is het door de schuld van de tegenstander die of te veel kansen miste of te laks was in het verdedigen ! Voor velen zal het nooiet goed genoeg zijn! Ik zeg dik verdiende overwinning tegen KVK.
  • Anthony Peeters

    4 jaar geleden
    Zelfs als rsca had gewonnen met 0-10 zouden ze nog negatief zijn! Deze ploeg is ongeveer de vaste ploeg zou bundu wisselen met amuzu en luckassen terug in de verdediging. Voor de rest alles laten staan! Zulj moet elke match zo spelen! Rustig aan de bal veel ballen gerecupereerd en regelmatig mee in de actie gaan! Voor mij beste man op het veld
  • Albert de Lovendeghem

    4 jaar geleden
    Jongens toch, neutraliteit in de sport bestaat niet. Zelfs als je dat zelf zou willen is toch elke reactie gekleurd. Dus stoor je nooit aan de reacties van anderen. Mij doen sommige reacties enkel lachen.
  • Pieter De Ruyter

    4 jaar geleden
    Anderlecht won verdiend,KVK had meer kansen maar je moet de bal wel tussen de palen schieten.Overigens was Van Crombrugge weeral de uitblinker,wat ook iets zegt over de Brusselaars.