Kompany ging heftig tekeer bij penalty: “Nadien geëxcuseerd, maar in Engeland krijgen spelers voor zo’n duel applaus”

23 reacties

  • Stefan Van den Steen

    3 jaar geleden
    Is ergens begrijpbaar dat hij zich eraan ergert. Hij was beter gewoon. Denk dat het gewoon iemand is die de lat hoog legt, te hoog voor onze competitie. Zie je ook aan zijn manier van voetballen waar hij de spelers niet voor heeft. Ook in OHL tegen Club 2 strafschoppen die erg licht waren en nee, die van Cullen was er ook geen.
  • Peeters Wendy

    4 jaar geleden
    Heeft gelijk, in de verste verte geen penalty.
  • jean pierre Tibermont

    4 jaar geleden
    Dat was totaal geen penalty,ik denk dat er in dat busje weinig mensen zitten die ooit op een degelijk niveau gevoetbald hebben ze gedragen zich in dat busje eerder als gebuisde schoolmeesters !
  • Sharon Hamers

    4 jaar geleden
    Wanneer gaat Kompany zich gedragen als een gewone trainer en niet als een God? Hij denkt alles te kunnen maar het spel van zijn ploeg zegt het tegendeel. Onder een andere trainer en zonder de invloed van Kompany kan rsca opnieuw topvoetbal brengen. Zijn invloed is duidelijk niet de goeie voor rsca. En tja Engeland is België niet. Dus als hij die fases onbestraft wil laten voorbij zien gaan, dan stel ik voor dat hij een abonnement op eleven sport neemt, want dichter gaat hij voorlopig niet komen.
  • Frank Verhelst

    4 jaar geleden
    Het is veel verbeterd met de var, Amaai, weg met de var, laat de scheidsrechter terug beslissen, hij zal veel meer ontspannen op het veld staan dan nu het geval is. Fouten zal hij nog zeker maken , maar dat doet de var ook. Weg ermee, en zo rap mogelijk aub, het plezier is er af nu.