RV
Volledig scherm
© RV

Help de horeca. HLN bundelt alle takeaway in jouw buurt

Sinds maandag houden alle horecazaken een maand verplicht de deuren dicht. Voor alle brasseries, cafés en restaurants die een tweede keer getroffen worden door de coronacrisis, wil 'Het Laatste Nieuws' iets terugdoen: met 'Help de Horeca' geven we een gratis platform aan horecazaken die overschakelen op takeaway, zowel in de krant als op HLN.be.

30 reacties

  • christian demeester

    4 jaar geleden
    Persoonlijk zal ik niets veranderen aan mijn gewoonten.Occasioneel eens gaan eten, maar meestal thuis het eigen potje smaakt nog het best.Veel zelfstandigen hebben gewoon van vandaag op morgen geleefd zonder ook maar te denken aan mogelijke slechtere tijden.
  • Karien Vermote

    4 jaar geleden
    Velen geven oordeel over hoe en wat en weten niet hoe de vork aan de steel zit zoals dat in vele sectoren is. Niemand roept iemand binnen om take away af te halen . Besluit .... als je niet akkoord gaat met de werking kook zelf uw potje, en maak er het beste van in deze moeilijke tijden!!
  • Johan De Cauwer

    4 jaar geleden
    Ach mensen steun gewoon de bedrijven waar je regelmatig naar toe gaat, voor sommigen is dat een duur restaurant, voor anderen is dat een veredeld frietkot. Meestal ken je die mensen en moet je er echt niet op inhakken: ze hebben het gewoon ook moeilijk. Het is voor niemand prettig. En is het eten koud, dan bestaan er zaken als een microgolfoven tot zelfs een kookvuur.
  • Georgette Vanoverbeke

    4 jaar geleden
    Ze vragen dezelfde prijs als in het restaurant , en dat kan niet zijn bij afhaling , ze hebben geen bedieningspersoneel nodig en geen afwas.
  • Raoul Baert

    4 jaar geleden
    Uit nagenoeg àlle reacties blijkt dat de horeca op niet veel "medeleven" moet rekenen. Terecht overigens.Aberrante woekerprijzen en steeds de eerste in de rij om te klagen. De eerste ook om alle mogelijke voordelen op te eisen. Verlaging BTW, uitstel RSZ, overbruggingsrecht van 2500 tot 3200 per maand (bijkomend via Vlaanderen: 10% omzet).Daar kunnen loontrekkenden alleen maar van dromen.