EPA
Volledig scherm
© EPA

Avondklok in Napels leidt tot straatprotesten

Honderden demonstranten in Napels hebben vrijdagavond met de oproerpolitie gekampt bij protesten tegen coronavirusbeperkingen in de Zuid-Italiaanse stad. 

5 reacties

  • Baldr VanHoek

    4 jaar geleden
    Een meerderheid laat zich niet mennen door een domme minderheid die doet alsof ze het serieus meent. Toen niet klaar en nog niet klaar! Eens kijken wie zal panikeren in het voorjaar. Enkel de medische sector klaagt... maar in het voorjaar gaan alle sectoren de straat opkomen tegen de economische chaos. Het bezgin van de revolutie kan beginnen. Misschien dat Van Ranst alvast zich gaat ingraven tegen dan.
  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    Ze willen niets doen voor de gezondheid van de anderen ikke en de rest kan stikken enkel uitgaan en drinken is nog het enige wat telt 
  • Monique Asaert

    4 jaar geleden
    Het verschil tussen vroeger en nu is, toen hadden de mensen nog discipline, nu zijn het allemaal verwende eikeltjes. Is het niet naar hun goesting breken ze de boel af.
  • Tine Leut

    4 jaar geleden
    Wanneer is de kans op besmetting het grootst?-overdag of 's nachts. Een nachtklok omdat enkelingen zich niet aan de regels houden? Gevaarlijk en niet correct.Ze hebben gelijk. Ben verbaasd dat iedereen dit hier als tamme schapen zomaar aanvaardt.
  • Carl Dehouck

    4 jaar geleden
    Kunnen ze niet rustig blijven , is dat nu zo een drama, ze maken nog meer kapot voor andere mensen, sla jullie handen in elkaar en wees creatief ,niet destructief