De Amerikaanse president Donald Trump
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump © AFP

Trump over beruchte rol van zijn advocaat in nieuwe Borat-film: “Ik vind hem niet grappig”

De Amerikaanse president Donald Trump is geen fan van Sacha Baron Cohen, de Britse komiek en bedenker van de fictieve Kazachse reporter Borat. In de nieuwste Borat-film krijgt Rudy Giuliani, de voormalige burgemeester van New York en op dit moment de advocaat van Trump, een ongewilde en wat gênante bijrol. 

5 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Niemand die zich afvraagt hoe gemakkelijk het blijkbaar was om dergelijk materiaal te filmen van Rudy Giuliani? Onafgezien of hij wel of niet op bepaalde intimiteiten hoopte (en dat de dochter van Sascha Baron als 15 jarige voorgesteld werd, lijkt me wel bijzonder ongeloofwaardig/onwaarschijnlijk), hij is wel bijzonder toegankelijk en met open ogen in het verhaal (mee)gelopen. Zo bijster intelligent is hij dus niet.
  • Sharon Debeul

    4 jaar geleden
    Ik vind Sacha Baron Cohen grappig en het lukt hem steeds te infiltreren in bedenkelijke groeperingen.Trump is dan weer alles behalve grappig is staat aan het hoofd van een bedenkelijke groepering. Viezerik Giuliani, Viezerik Epstein, Viezerik Ghislaine Maxwell. 
  • Andy Rigart

    4 jaar geleden
    Fleece, check. TV, check. Pocorn check... Al die politieke ophef voor humor is toch niet nodig. Allesinds ik vind hem goed in al zijn films, al weet ik wel dat sommige dit niet smaken. Ieder zijn mening en humor. Well done Sascha! Wss
  • Harry Anthoni

    4 jaar geleden
    Vond de vorige film ook al flauw en platvloers. Dus deze zal wel niet anders zijn zekers? Goesting is koop denk ik dan.
  • Werner Cools

    4 jaar geleden
    Hij doet het toch weer opnieuw hé, den Sasha... Ik vind hem trouwens wel komisch...
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruitgang gesprekken wapenbestand: zondag nieuwe ronde

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruit­gang gesprekken wapenbe­stand: zondag nieuwe ronde

    Tijdens de onderhandelingen in Egypte over een wapenbestand tussen Israël en Hamas is zaterdag geen vooruitgang geboekt. Dat hebben vertegenwoordigers van beide partijen gemeld. Zondag volgt een nieuwe ronde. Het voorstel voorziet in een tijdelijk staakt-het-vuren en de vrijlating van Israëlische gijzelaars en Palestijnse gevangenen. Ondertussen demonstreren Israëliërs in Tel Aviv tegen Benjamin Netanyahu. Zij vinden dat hun premier te weinig doet om de gijzelaars uit Gaza terug te halen en hen in gevaar brengt met het geplande offensief in Rafah. Lees hier de ontwikkelingen van zaterdag 4 mei terug.
  2. Trumps advocaat Giuliani reageert na compromitterende beelden in aanwezigheid jonge actrice: “Ik stak enkel mijn hemd in mijn broek”
    Film

    Trumps advocaat Giuliani reageert na compromit­te­ren­de beelden in aanwezig­heid jonge actrice: “Ik stak enkel mijn hemd in mijn broek”

    Rudy Giuliani (76), advocaat van huidig president Donald Trump (74) en voormalig burgemeester van New York, is het nieuwste slachtoffer van Borat - het alter ego van Sacha Baron Cohen (49). In de film ‘Borat Subsequent Moviefilm’, die vrijdag gelanceerd wordt op Amazon Prime, is de Amerikaan in een gênante positie te zien op bed met de zogezegde dochter van de komiek. Giuliani ontkent dat hij zich ongepast gedragen heeft.