Tao Geoghegan Hart en Jai Hindley maken het bijzonder spannend in de Giro.
Volledig scherm
Tao Geoghegan Hart en Jai Hindley maken het bijzonder spannend in de Giro. © AFP

Op naar een thriller in Milaan na winst Geoghegan Hart in Sestriere, Hindley met gelijke tijdsnotering in het roze

GiroTao Geoghegan Hart heeft de voorlaatste rit in de Giro met aankomst in Sestriere gewonnen. De Brit kon onderweg andermaal rekenen op een indrukwekkende Rohan Dennis en maakte het daarna in een sprintje tegen Jai Hindley af. Wilco Kelderman verloor z’n roze leiderstrui aan ploegmaat Hindley. De Australiër en Geoghegan Hart beginnen morgen in dezelfde tijd aan de slottijdrit van 15,7 kilometer.   

2 reacties

  • Diego Pepre

    4 jaar geleden
    Giro en vuelta zijn dit jaar leuker om volgen dan de tour. Maar zeker in Giro is de kwaliteit minder. Geen echte toppers net zoals er geen heersende topploeg is wat het spannender en onverwachter maakt. Spijtig voor Remco dat hem door zij val al 1 giro overwinning minder op zn palmares heeft. Ik ben zeker dat hem deze gewonnen had als hem niet valt. Maar hij zal zijn eerste dan wel winnen met aanwezigheid van sterke concurrenten.
  • Stefaan Jans

    4 jaar geleden
    Wat een spanning in de Giro ! Wat een ronde, spanning tot de laatste km. De Giro is en blijft de mooiste ronde ter wereld , dit zien we jaar na jaar !!! Spijtig dat Remco er dit jaar niet bij was.