AFP
Volledig scherm
© AFP
FC Barcelona BAR
1
EINDE
3
Real Madrid RMA
  • 8' Goal Ansu Fati
  • Federico Valverde Goal 5'
  • Sergio Ramos Goal 63'
  • Luka Modric Goal 90'

Real Madrid wint Clásico na verschroeiend begin in Camp Nou, Courtois belangrijk op schot van Messi

La LigaReal Madrid heeft de Spaanse Clásico met 1-3 gewonnen van FC Barcelona. De partij startte verschroeiend met een goal aan weerszijden, na rust liep de Koninklijke uit na een strafschop van Ramos en een late treffer van Modric. De Madrilenen pakken de leiding in La Liga, Barça heeft 7 op 15.

2 reacties

  • Bart De Graeve

    3 jaar geleden
    Het probleem is dat de pers zó graag met nieuwtjes komt, en de concurrentie waarschijnlijk zó moordend is, dat ze alles plaatsen wat maar gezegd en geopperd wordt. Geruchten worden breed uitgesmeerd en zo krijg je het effect dat ze zich elke dag weer tegenspreken. De positie van trainers en transfers zijn een voorbeeld. Maar zie bijvoorbeeld ook de huidige situatie met de voorzitter van Barca en CR's positieve test.
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Over Real is al vaker gezegd dat ze in diepe crisis zitten. Dat wordt nogal snel, tegenwoordig vaak wat te snel, gezegd. Vorig seizoen werden ze na een rotstart uiteindelijk ook kampioen. Er zijn er die nu de positie van Zidane in vraag stelden. Ge weet wel, de man die Real titels en CL bekers bracht. En even vaak na een moeilijke start. Geduld is een schoon deugd. Vooral in het voetbal. De waarde van vertrouwen is onschatbaar. Om exact die reden hekel ik de schrijvende pers wel eens.