iStock
Volledig scherm
© iStock

Frankrijk zet gezinsleden van Bosnische vrouw het land uit na mishandeling

Na een rechtszaak zijn vijf gezinsleden van een jonge Bosnische moslima uit Frankrijk gezet omdat ze haar haren zouden hebben afgeschoren en hebben geslagen. Ze kwamen tot hun daad nadat de vrouw verliefd was geworden op een jonge christelijke Serviër.

11 reacties

  • Carlo Verstappen

    4 jaar geleden
    Frankrijk wordt wakker nu de rest van Europa nog. We moeten goed zijn, maar niet gek want dan word er van goedheid geprofiteerd en belanden we waar we nu zitten en moeten wij onze cultuur aanpassen aan die andere, en niet andersom.
  • Louis Van Damme

    4 jaar geleden
    Een goed voorbeeld of onze landregeerders die durf hebben twijfel ik sterk, die zijn meer met zichzelf bezig. De straf zou echter moeten zijn NOOIT meer in het land te mogen komen, dat soort mensen past niet in onze gemeenschap. De familie na de gevangenis straf ook het land uit. Dergelijke voorbeelden zullen toch resultaten leveren.
  • Edmond Dillien

    4 jaar geleden
    Haha, ze mogen 5 jaar lang niet meer binnen in Frankrijk, is dat ook al een straf tegenwoordig? Ik zou er niet van verschieten als ze er al lang terug zijn en dingen aan't plannen zijn die weer in de gazetten gaan voorkomen.
  • Ibn Marouf

    4 jaar geleden
    Zo hoort het. Die 5 jaar waren beter 50 jaar geweest, en die ooms en tantes, na de gevangenisstraf, ook het land uit!
  • Etienne De Kesel

    4 jaar geleden
    rare redenering toch? Als er, zoals men het zo vaak noemt, incidenten zijn tegen gezinsleden worden ze uitgezet, maar als ze overtredingen, wanbedrijven en misdaden plegen tegen  niet gezinsleden, mag men  blijven genieten van onze gastvrijheid en wordt dit nog veelal bedekt met de mantel der liefde.