Ben Weyts
Volledig scherm
Ben Weyts © VTM NIEUWS

Herfstvakantie verlengd, Groen vraagt extra maatregelen voor ouders die niet thuis kunnen werken

De coronacijfers in ons land blijven stijgen. Het Brussels Gewest en het Waals Gewest voeren de strijd tegen het nieuwe coronavirus stevig op. In Vlaanderen zijn nieuwe verstrengingen voorlopig niet aan de orde. Herlees hier alle ontwikkelingen over Covid-19 van zondag 26 oktober.

177 reacties

  • Monique Verschueren

    4 jaar geleden
    Vakantieparken mogen open blijven en ook hun restaurants .Waar zit het verschil tussen een restaurant in een vakantiepark een restaurant in een hotel en een gewoon restaurant?Ik kan echt niet meer volgen ofwel allemaal gelijk voor de wet ofwel niemand he ik vind dit echt niet kunnen 
  • Johan Giebens

    4 jaar geleden
    En als we nu met z'n allen eens solidair zouden zijn. De zelfstandigen moeten inleveren, waarom nu ook niet de rest? De ambtenaren die in plaats van gratis treinreizen nu thuis mogen werken, dat kan toch wat waard zijn, niet? Volgens onze grondwet zijn we toch allen gelijk voor de wet?Trouwens, er valt mij net iets te binnen; ik ben bij de laatste verkiezingen niet verkozen, mag ik dan nu ook beslissen wat de Belgen moeten en laten?
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    geert schoensetters, reizen is wel één van de oorzaken van de besmettingsgolf, in Nederland hebben ze een week voor de uitbraak een enorm stijging van het virus in het rioolwater rond Schiphol gevonden. In België zijn we gewend een schuldige aan te duiden, het zijn de scholen, de reizen, mensen die op restaurant gaan, de bedrijven enz. Het is een pandemie en iedereen zal zijn gezond verstand moeten gebruiken om er door te raken en de virologen blazen koud en warm en de media volgt. 
  • Roger Vanopstal

    4 jaar geleden
    Daar gaan we weer. De alles is gratis utopie van Groen! Alleen het onkruid groeit gratis. Hoogste tijd dat er een cordon rond Groen! geplaatst wordt. Hun ideeën zijn catastrofaal voor onze maatschappij. Zelfs Steve Stevaert zou ze nooit kunnen evenaren.
  • jaen court

    4 jaar geleden
    Maak het mogelijk om kinderen van verzorgend personeel te laten testen dan kunnen ze naar hun grootouders, weet dat er nu veel gaan huiveren maar als een metser of bediende moet thuisblijven voor zijn kinderen is minder erg probeer dat eens te begrijpen. Ja dat kost geld maar het gaat over leven en dood.