Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Gisteren bijna 600 nieuwe coronapatiënten opgenomen in ziekenhuis

Tussen 15 tot 21 oktober waren er dagelijks gemiddeld 11.891 nieuwe besmettingen met het coronavirus, een stijging met 50 procent tegenover de zeven dagen ervoor. Gisteren werden 590 Covid-patiënten opgenomen in het ziekenhuis. Dat blijkt uit de voorlopige gegevens op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.

50 reacties

  • lode wijk

    3 jaar geleden
    In plaats van voor en tegen de maatregelen te zijn, doe eens wat je moet doen om de mensen in de ziekenhuizen die van in februari al met mondmaskers rondlopen toch een beetje respect te tonen en dat doe je niet met lakens buiten hangen of applaus, dat doe je door te zorgen dat je niemand besmet, ooit heb je zelf die verpleegsters en dokters nodig en zal je blij zij voor wat ze doen een edel beroep, veel respect, ik zou het niet aankunnen .
  • Josee De coster

    3 jaar geleden
    Bij de stembus is elke stem heeeeel belangrijk. Nu echter.luisteren ze niet eens meer naar de smeekbedes van de bevolking.Ze doen maar gewoon voort zolang hun pré maar op hun rekening komt.is er dan niemand die deze knoeiboel kan stoppen A.U.B.
  • Catherine Vangeel-Ancion

    3 jaar geleden
    Ondertussen verlaten ook meer dan 300 mensen per dag het ziekenhuis! Waarom wordt dit niet vermeld?
  • Bernard Deplacie

    3 jaar geleden
    Ik zie dat de piek van overlijdens ligt bij de groep 85..90j. Onze gemm. Leeftijd is  82 iets minder dan de gemm. Leeftijd v covidsterfgevallen.4400 coronabedden op 37500 ziekenhuisbedden is boven de 10% en 36 per ziekenhuiscampus. 
  • Roger Rymen

    3 jaar geleden
    600 opnames is gelijk aan de totaal mogelijke opname van één ziekenhuis! Maar de ongedisciplineerde Belg fuift lekker voort. Het is de Dance Macabre.