Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

Nieuwe ‘superkaart’ niet zo voordelig als ze lijkt: wij vergelijken volle Delhaize-winkelkar met een van Colruyt

Bij haar lancering begin deze maand leek de SuperPlus-kaart van Delhaize een splinterbom te worden in de prijzenoorlog tussen de supermarkten. Daarbij dreigden zelfs de laagste prijzen van Colruyt te sneuvelen. Goed nieuws voor u als consument? Zo’n vaart loopt het niet, blijkt uit onze vergelijkende test. Kortingsexpert Gunther Devisch geeft uitleg.

70 reacties

  • Henri Demeer

    3 jaar geleden
    wie op 25 km van een grens woont mag zeker in belgie niet meer supermarkten,de prijsverschillen zijn gigantisch .
  • Alex Hermans

    4 jaar geleden
    vraag is ook van welke gemeente de prijzen van colryt gebruikt zijn, ik woon in antwerpen en mijn colryt is goedkoper dan die van mijn vrienden in leuven, in antwerpen zijn er meer concurenende warenhuizen en colryt pas zijn prijzen daaraan aan.
  • ronny cuypers

    4 jaar geleden
    Ik wil graag lekkere producten, en geen A of B brol. Ze mogen hun kaart houden.
  • Dirk Peeters

    4 jaar geleden
    Je moet niet alleen bereid zijn om 500 euro per maand te spenderen. Je moet ook aanvaarden dat een pak privé-informatie en je koopgedrag bjgehouden wordt en doorverkocht wordt aan de partners van Delhaize. Een beetje zoals Colruyt die al haar kaarten aan elkaar linked.
  • Angelo ledda

    4 jaar geleden
    zeer zelden dat ik er kom zou zo'n kaart zelfs weigeren..moet geen klantenkaarten of iedere kaart van een belg winkel hebben met hun kortingen zijn ze nog 40 procent duurder dan de buurlanden ...ook reclames zijn uit de tijd met het digitale tijdperk ...de laagste prijs altijd en overal is nu de regel .