Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Vier Antwerp-spelers charmeren met 7 op 10, Holzhauser flirt met buis

Belgisch voetbalAntwerp kroonde zich tot ‘de Ploeg van ’t Stad’ na een vermakelijke stadsderby tegen Beerschot. In ons rapport haalt niemand meer dan 7 op 10, vier Beerschot-spelers ontsnapten aan een buis. Ontdek hieronder alle punten.

4 reacties

  • Dirk Van den Bogaert

    4 jaar geleden
    Luciano Van As, binnen het half uur had dat ploegske met tien man moeten staan en nog een penalty tegen hebben moeten krijgen. Dan is het 3-0 en komen ze zelfs geen twee keer per ongeluk aan het doel van Antwerp. Dankzij de scheidsrechter zijn ze gespaard gebleven van een vernedering want ze werden gewoon door Antwerp van het veld gespeeld, zelfs met de vermoeidheid van donderdag nog in ons benen.
  • Arie Verwimp

    4 jaar geleden
    Dit was een mooie match om naar te kijken en de ploeg van het district heeft gewonnen maar het kon ook een gelijkspel zijn geweest
  • André Lambrechts

    4 jaar geleden
    @luciano, Beerschot komt amper 2 keer voor de goal en ja daaruit scoren ze, maar dat is omdat Antwerp na de 2-0 achteruit leunt, na een zware Europese match, niet omdat Beerschot plots beter werd, op basis van de kansen heeft Antwerp verdiend gewonnen
  • Luciano van As

    4 jaar geleden
    een gelijkspel had eerder een juiste uitslag geweest. Refaelov met een goal die afgeweken is op een voet onderweg, en voor de rest hebben we hem niet gezien ! 2e goal was zeer knap en hard, maar met een dosis geluk, en dan zijn we nog maar 15 min ver. Dat Beerschot even van zijn melk was, was te begrijpen, echter zij kwamen meer in de match en het overgrote gedeelte van de 2e helft was voor hen, met een verdiende gelijkmaker. De afwezige Mbokani in de 2e helft gooide nog roet in het eten !