© rr

Beerschot-supporters krijgen boete voor erehaag spelersbus

Antwerpen -

Enkele tientallen supporters hebben zondag op de Straatsburgbrug, nabij het Havenhuis, een erehaag gevormd voor de spelersbus van Beerschot die daar passeerde richting Bosuilstadion. De politie greep niet in, maar zal wel boetes uitdelen aan wie geïdentificeerd kon worden.

Op de liggerbrug, die van het Havenhuis richting biscoop Kinepolis kronkelt, stak een groep supporters vuurwerk en Bengaals vuur af terwijl de spelersbus richting Deurne reed. Amateurbeelden van de actie worden intussen gretig gedeeld op sociale media.

De actie verliep zonder problemen en de organisatie ruimde achteraf de restanten van het vuurwerk op. De politie bevestigt dat niemand werd gearresteerd. Toch krijgt de erehaag allicht nog een staartje voor minstens een deel van de aanwezigen: samenscholingen zijn omwille van de geldende coronamaatregelen verboden en vuurwerk en Bengaals vuur zijn sowieso niet toegelaten.

De politie identificeerde dus zo veel mogelijk aanwezigen, zij mogen zich zo goed als zeker aan een proces-verbaal verwachten.

 © rr

 © rr

 © rr

 © rr

 (dvd)

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners