‘Familie’-scenaristen pakken uit met straffe stunt: Hanne trekt in bij haar ontvoerder, Tony

TVBijzonder merkwaardig nieuws voor de trouwe kijkers van ‘Familie’, deze week. Eerst het goede nieuws: Jonas (David Cantens) en Amélie (Erika Van Tielen) overleven hun aanslag. Vooral straf voor Jonas, want dat is zoveelste keer dat hij door het oog van de naald kruipt.

20 reacties

  • Christiane Hellemans

    3 jaar geleden
    Van de pauze gene last, ik neem alles op en dan kan je het doordraaien, toch niet zo moeilijk hé?
  • dany van hellemont

    4 jaar geleden
    Reken per dag eens uit hoeveel onnodige energieverbruik door die reclame die wij door onze strot geduwd krijgen , ze moesten deze firma's verplichten om onze energieverbruik terug te betalen die tijdens deze filmpjes zijn verbruikt dit kan toch geen probleem zijn met die nieuwe energiemeters.  
  • Angelique Kik

    4 jaar geleden
    Idd irritant de reclame duurt langer dan het programma
  • Johnny Hion

    4 jaar geleden
    Volg al jaren de reeks van moeten. Mijn vriendin is trouwe fan sinds het begin. Stelt u zich dan ook mijn verbazing voor toen ze aankondigde dat ze voorlopig niet meer MOET kijken. Na mijn vraag naar de reden hiervoor kreeg ik het volgende meegedeeld: Familie is geen familie meer. En alles is hoe langer hoe meer niet meer levensecht. Maw ze kan zich niet meer vinden in al die, vergezochte en vooral langdradige, plots. En de reclame die tegenwoordig langer duurt dan de aflevering zelf. Pfffff....
  • Debora Pfeffer

    4 jaar geleden
    Ik kijk al lang niet meer,ongeloofwaardig en belachelijk. Irritante reclames die langer duren dan de aflevering!!