Geert Meyfroidt Live
Volledig scherm
Geert Meyfroidt Live © VTM NIEUWS

Meyfroidt: “We zullen nu nog grotere inspanning moeten leveren” - Berx: “Tijd voor zeer vergaande verstrengingen”

De coronacijfers in ons land blijven stijgen. De Vlaamse regering houdt morgenavond een extra ministerraad om te beslissen over eventuele bijkomende coronamaatregelen. Vandaag en morgen zal de regering overleg plegen met de virologen, de provinciegouverneurs en verantwoordelijken uit het economisch leven. Herlees hier alle ontwikkelingen  van maandag 26 oktober over het coronavirus.

158 reacties

  • Seppe Vangeneugden

    4 jaar geleden
    Etienne, volgens mij neemt regering de croo de beslissingen. Tenzij ik mij vergis zit in vivaldi geen nva.
  • christoph janssens

    4 jaar geleden
    Alleenstaanden zullen - alweer - het grootste slachtoffer zijn, zowel  financieel en emotioneel. Alleen wonen is al duur in gewone omstandigheden en voor sociale contacten moeten we buitenkomen. Wederom bedankt, onmenselijke regering.
  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    De  Vlaamse regering is nog lakser dan de vorig federale. De druk van het bedrijfsleven druipt er af. Bedankt nv-a gemaakt de keuze bij de volgende verkiezingen wel gemakkelijker.
  • Walter De Vuyst

    4 jaar geleden
    Dat West-Vlaanderen een broeihaard van besmettingen is, verwonderd niemand nog . In meerdere KMO's waar men geen afstand kan houden worden zelf geen mondmaskers gebruikt of nog slechter , deze zijn niet eens voorhanden . Dit was reeds bij de eerste lockdown  het geval . Ondertussen schreeuwen VOKA , Dedecker , Coens en Crevits dagelijks om heropening van de horeca . Gezondheid is blijkbaar van geen tel .
  • Marc Van Nueten

    4 jaar geleden
    Jef Van De Plas , dat is mijn vraag ook , er zijn ook duizenden testen die een ondefinieerbaar resultaat geven en die rekenen ze ook aan als positief , ben zelf al een 16 keer getest(overigens allen neg.) en he zaken gezien die een mens niet voor mogelijk houdt