Links: Ramos is getrouwd met de Spaanse Pilar Rubio.
Rechts: de verdediger viert zijn goal tegen Barça van zaterdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Ramos is getrouwd met de Spaanse Pilar Rubio. Rechts: de verdediger viert zijn goal tegen Barça van zaterdag. © REUTERS

Een kwartje verkeerd, maar klasse heeft Sergio Ramos op overschot: portret achter de man die zestien jaar lang hét gezicht van Real Madrid was

La LigaReal Madrid neemt straks met een persconferentie afscheid van kapitein en clubicoon Sergio Ramos (35). De verdediger zoekt na zestien jaar in de Spaanse hoofdstad andere oorden op. Alomtegenwoordig was-ie. Een kwartje verkeerd, maar vol van klasse. Geen verdediger die meer belangrijke doelpunten scoorde dan Ramos. Madrid neemt afscheid van één van de beste verdedigers aller tijden. Een portret.

8 reacties

  • Louis Meeus

    3 jaar geleden
    Goede verdediger? Had beter beenhouwer geworden. Verdiende elke match wel rood.
  • Erik Audenaert

    3 jaar geleden
    Beste verdediger aller tijden ? Laat me niet lachen . De vuilste verdediger aller tijden . Had het geluk dat hij in een topclub speelde , anders had die zijn shoes niet veel aan zijn voeten moeten doen .
  • jos Depros

    3 jaar geleden
    Is altijd al een vuile verdediger geweest. Zeker niet de beste. Wel een in het rijtje van Leekens, roediger puyol was pakken beter en speelde minder vuil.
  • Paul Roymans

    3 jaar geleden
    Hij is de beste verdediger ooit maar hij heeft echter totaal geen respect voor de tegenstrever. Hij stelt als rolmodel voor de jeugd niks voor. Spelend voor een kleine club krijgt hij elke week rood.
  • Daisy De Smedt

    3 jaar geleden
    Hele goede verdediger maar niet altijd volgens de regels van het spel.