Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Vrouw kan extra kosten voor bagage niet betalen, nobele onbekende toont zijn groot hart

Geluk zit soms in een klein hoekje verscholen. Op de luchthaven van Ibiza raakte een moeder met drie kinderen in paniek omdat ze plots vijftig pond (55 euro) moest bijbetalen voor haar bagage. Een nobele onbekende sprong voor haar in de bres en betaalde de rekening. Die jongeman wordt nu bedolven onder de complimenten.

12 reacties

  • Christophe Vandepoel

    4 jaar geleden
    Als ze cash bijhad kon ze toch aan iedereen daar vragen of ze met hun kaart voor haar wouden betalen in ruil voor het bedrag in cash geld? En als ze het nu niet zou kunnen ophoesten vraag ik me af wat haar bezielt met 3 kinderen familie in buitenland wil gaan bezoeken. Ken uw prioriteiten als je geen geld overhebt met 3 kinderen. 
  • Rita Heremans

    4 jaar geleden
    Al die negatieve reactie's...waren de mensen maar zo kritisch als het over Corona gaat. O ja..en wist je al...Ryan air zou de stoelen uit hun vliegtuigen halen en palen in de plaats zetten, zoals in een bus/ tram. Zou je nog minder moeten betalen en kan er meer volk op... Hahaha...
  • Cecarine De Smet

    4 jaar geleden
    Voorschriften zijn er voor iedereen, en iedereen moet er hem aanhouden. Het staat.duidelijk vermeld op de site en.op blad als je ticket print. Heb dit ook al voorgehad!!! Correct is correct. En Ryanair was correct!#
  • Maarten anthonis

    4 jaar geleden
    Als iedereen zich fatsoenlijk aan de regels hield zijn zulke situaties overbodig ; is hetzelfde als met corona, het zijn degenen die er altijd de kantjes aflopen die , al dan niet moedwillig , die de problemen veroorzaken. Wat niet wegneemt dat Ryanair er steeds overgaat met de bijkomende bedragen , en soms een beetje pietje precies zijn , hebben het trouwens met air France ook al voorgehad , 200 gr teveel en 30 euro bijbetalen , zijn in een andere rij gaan staan en daar klopte het gewicht wel .
  • Willy Devroey

    4 jaar geleden
    Bijna iedereen weet dat je niet gerust bent als je met Die maatschappij vliegt. Onkosten verschijnen uit het niets. Ik begrijp niet dat mensen nog willen vliegen als je zelfs moet betalen om naar de wc te gaan.