Erdogan zette het Franse staatshoofd afgelopen weekend weg als een verward iemand die psychische hulp nodig heeft.
Volledig scherm
Erdogan zette het Franse staatshoofd afgelopen weekend weg als een verward iemand die psychische hulp nodig heeft. © AP

Erdogan roept op tot boycot Franse producten: “Moslims in Europa behandeld zoals Joden voor WOII”

President Recep Tayyip Erdogan heeft de Turken opgeroepen om Franse producten te boycotten. Tussen Turkije en Frankrijk is de voorbije dagen een diplomatieke rel ontstaan na kritische opmerkingen die de Franse president Emmanuel Macron had gemaakt over de islam. Volgens Erdogan worden moslims in Europa vandaag behandeld zoals de Joden in de tijd van de nazi’s. 

68 reacties

  • mike Vandevelde

    3 jaar geleden
    Ik ben geen moslim, maar heb respect voor de vele moslims die hier leven. We zullen ermee moeten leren leven met verschillende godsdiensten naast elkaar. De mensen die hier hoog van de toren blazen zijn helemaal niet gelovig. Een echte Christen heeft respect voor alle godsdiensten.
  • Joris De Crom

    3 jaar geleden
    Het is steeds het zelfde met de verschillende godsdiensten de ene al wat vanatieker dan de andere. En een leider van een land moet neutraal zijn en voor iedereen, zijn. Moorden kan men niet toelaten ook al is zo gezegt voor een religie. Uit welk land men ook komt. Hoeveel oorlogen zijn er al geweest om het geloof?
  • dieter devreze

    3 jaar geleden
    Een enkele reis naar Auschwitz zou dhr. Erdogan leren hoe joden voor en tijdens de Tweede Oorlog echt behandeld werd. Hij vergeet bovendien de genocide op de Armeniërs en hij zet ze niet zo stiekem verder met de hulp van de Azejries. 
  • Paul Jansen

    3 jaar geleden
    In weze moest Erdogan verheugd zijn met die cartoon, want op de cartoon ziet hij er beter uit dan in het echt, dus ik snap de commotie niet.
  • Freddy van Puymbrouck

    3 jaar geleden
    Indien mensen zoals Erdogan niet beteugeld kunnen worden zullen mensen in de EU massaal extreem rechts gaan stemmen en zullen de trado's die dit allemaal toelaten gewoon van de kaart geveegd worden. Alles heeft zijn grenzen en de grens is allang overschreden.