Christopher Noden trekt in zijn onderbroek naar een supermarkt in Wales.
Volledig scherm
Christopher Noden trekt in zijn onderbroek naar een supermarkt in Wales. © Facebook

Kledij niet-essentieel? Man gaat in onderbroek winkelen om punt duidelijk te maken

In Wales is sinds vrijdag een twee weken durende lockdown bezig om de verspreiding van het coronavirus in te dijken. Winkels mogen er momenteel geen ‘niet-essentiële’ producten verkopen. Ook kledij valt daaronder, maar daar is deze man het niet mee eens. 

9 reacties

  • Prosper Van Toedeloe

    3 jaar geleden
    Als je wasmachine kapot is moet je maar zes weken lopen stinken. Verder zal het een leuke Klaas worden voor de kinderen zonder nieuw speeltje. Ze zijn gek geworden. Alleen gaan werken moet, terwijl de werkvloer één van de grootste broeihaarden is. Maar dat word verzwegen. Werken tot we doodvallen begint nu akelig letterlijk te klinken.
  • Danny Gijbels

    3 jaar geleden
    Men bedoelt natuurlijk met essentieel dat het noodzakelijk is om het altijd te kunnen aankopen. Je kan gerust een jaar geen kleren kopen zonder in zijn blootje te moeten lopen. Een jaar geen eten kopen, dat ligt heel anders. Ik weet niet wat die hier probeert te bewijzen. 
  • Geert Vaelen

    4 jaar geleden
    Elektrotoestellen zijn ook essentieel. Probeer maar eens van thuis uit te werken als je geen laptop mag kopen.Kledij niet essentieel en mag niet verkocht worden? Maar de kledingfabrieken draaien gewoon verder. En normaal gezien heb je thuis wel extra kledij liggen, nietwaar? Het kan toch niet zijn als ze vandaag zeggen dat je geen kledij mag kopen, dat je morgen in je blootje rondloopt wegens gebrek aan kleren zeker?
  • eric meers

    4 jaar geleden
    Wat een belachelijke kerel , blijkbaar beetje te weinig aandacht gekregen de laatste tijd . Wordt stilaan tijd dat we eens gaan stoppen met zeuren en belachelijk doen om wat we niet kunnen en mogen . Hardere aanpak en doen wat ze u zeggen zoals in China want wij in Europa geraken nooit af van dit virus .
  • Peter Bloemen

    4 jaar geleden
    Enkele weken geen kleren kunnen kopen is een ramp! Beter kleren kopen en ondertussen mensen besmetten die er misschien aan kunnen sterven. Ge moet de juiste prioriteiten stellen hé (ironisch bedoelt mensen...)