Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA).
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). © Photo News

Onze opinie. Een beetje te streng is beter dan een beetje te laat

"Ik ga toch ook niet nu al mijn huis beginnen te blussen, omdat er misschien volgende week een brand uitbreekt." We geven het u op een blaadje: die uitspraak zal Jan Jambon nog een tijdje achtervolgen. En nee, dat is niet de eerste keer. Onze minister-president liet zich in zijn politieke carrière al een paar keer op een uitschuiver betrappen. 

61 reacties

  • marc mortier

    4 jaar geleden
    Maakt a.u.b. de Corona regels overal in België dezelfde . De Corana is geen gewest probleem .
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    alfons schouwaerts, het gaat hier over Jambon, minister-president van de Vlaamse Regering en niet die van Wallonië. Maar N(V)-Blabla staat u goed. Kijk, wijs en geef kritiek op anderen.... terwijl je de zoveelste bocht neemt en er zelf een zooitje van maakt.
  • alfons schouwaerts

    4 jaar geleden
    De meeste uiten hier maar kritiek op de vlaamse regering en in het bijzonder op NVA,met zijn uitspraak wordt nu gelachen of smalend over gedaan. Maar wat dan in het rood-groene bastion brussel walonie, daar ligt alleen nog asse.
  • Tony Van den Eynde

    4 jaar geleden
    Luc Deville, waren Brussel en Wallonië zo'n twee maand geleden Vlaanderen gevolgd, of hadden ze daar zelfs maar de richtlijnen van de federale regering gevolgd was de toestand nu anders geweest. In Brussel en Wallonië lapte men die richtlijnen aan zijn laars, en handhaving was er toch niet, stel u voor de PS-kiezers beboeten.
  • Eddy Douwen

    4 jaar geleden
    vacature, gevraagd is 1 verstandige leider die juiste en verstandige beslissingen kan nemen en een goed handhavingsbeleid kan voeren en niet dweilen met de kraan open