thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Verlenging herfstvakantie: ouders kunnen beroep doen op tijdelijke werkloosheid

Werknemers die opvang zoeken voor hun kinderen nu de herfstvakantie wordt verlengd tot en met 11 november kunnen voor die dagen tijdelijke werkloosheid wegens overmacht aanvragen. Dat bevestigt de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA).

4 reacties

  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Misschien eens vragen om wat solidariteit van ons koningshuis ,onze regeringen want deze blijven ondanks alles hun volledige vergoedingen krijgen alhoewel dat er op sommige gebieden een pak minder gepresteerd wordt / moet worden .Nu hoor je sommige verkozenen niet , ze willen op dit moment niet in de belangstelling komen .
  • Noel Laperre

    4 jaar geleden
    Ba jaat, zet iedereen thuis. De economie zal wel vanzelf draaien. Productie, vrachtvervoer, warehousing, retail, bouwsector, zorgsector, politie, brandweer, civiele en andere dienstverlening, allemaal op homeworking. Hopaaa!
  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    70% van uw bruto loon = aan de helft van uw  netto loon + de belastingen van dit jaar er boven op in de belastingsbrief die eraan komt er gaan er veel verschieten maar zij kunnen er niets aan doen je kan je kinderen toch niet alleen thuis laten en dat door degenen die overal hun botten aan vegen 
  • Wesley

    4 jaar geleden
    En krijgen die dan ook de 200€ maandpremie per persoon van Vlaanderen en welke bonussen nog allemaal? Staat er beschreven dat er max. 1 ouder dat mag aanvragen?