Jo De Poorter
Volledig scherm
PREMIUM
Jo De Poorter © AFP

"Paola verheugd? Dat was enkel voor de foto": Royaltykenners verbijsterd door ontmoeting koning Albert en Delphine

RoyaltyKoning Albert (86) heeft zondag zijn buitenechtelijke dochter prinses Delphine ontvangen voor een eerste officiële ontmoeting. Ook ‘stiefmoeder’ koningin Paola was er bij, zo heeft het paleis bekendgemaakt. Het was een samenkomst die onze royaltykenners in hun koffie deed verslikken, zo vertellen ze in gesprek met HLN LIVE. “Ik zit ondertussen weer op mijn stoel, waar ik een halfuur geleden nog was afgevallen.” 

7 reacties

  • Patricia Gorlias

    3 jaar geleden
    Albert 2 heeft zijn imago willen redden maar hij zal voor mij toch de man blijven die zijn verantwoordelijkheid als vader willen ontlopen heeft... Of je nu koning bent of niet als je een kind verwekt bij een andere vrouw neem dan ook de gevolgen erbij
  • Tuur schiepers

    3 jaar geleden
    Dus een man die jaren niet naar je omgekeken heeft en die zijn vaderschap ontkende moet je nu papa noemen. Belachelijk
  • hendrik vandaele

    3 jaar geleden
    Het is in ieder geval duidelijk dat ze beiden hun mond moeten pijnigen om enigzins een glimlach te creëren   
  • André Mortier

    3 jaar geleden
    Wie gelooft die komedie nog? Die denken echt dat alle Belgen simpelaars zijn.En zolang het koningshuis blijft bestaan zijn we dat zowaar ook nog!
  • Gil Groenewijn

    3 jaar geleden
    Royaltykenners verbijsterd ? Och komaan hé , op basis van wat zetten ze zich  zelf al jaren in de media als Royaltykenner ? Veel bla bla bla  maar zeker geen ' kenners' . Heb daar steeds moeten bij lachen. Verbijsterd bewijst alleen dat ze  geen kenners zijn en nooit waren . Denk maar aan Filip hoe ze die jarenlang beschreven ? Bleken ze totaal mis als je de man nu ziet handelen privé en in zijn ambt.