De fitnesscentra moeten sluiten.
Volledig scherm
De fitnesscentra moeten sluiten. © ANP

Zwembaden en fitnesscentra sluiten, sporten enkel outdoor toegelaten met maximaal 4 personen: “Uitzondering voor profsporten”

SportDe Vlaamse regering heeft de coronamaatregelen verstrengd. Op een persconferentie kondigde Minister van Sport Ben Weyts (N-VA) aan dat sporten enkel nog outdoor met vier personen toegelaten is én dat onder meer fitnesscentra sluiten. 

6 reacties

  • Danny Callaert

    4 jaar geleden
    We mogen nog kijken naar sport maar zelf sporten om ons gezond te houden mag niet meer. Deze vlaamse regering (sic) is een zootje klungelaars met rare gedachtekronkels.. Zij zullen ondertussen wel verder sporten op het fitnessmateriaal dat ze aangekocht hebben met ons belastingsgeld 
  • Andy Buyle

    4 jaar geleden
    De experts bevestigen dat besmetting meestal niet gebeurt tijdens sporten...waarom dan verbieden?? sporten en vooral  fitness/krachttraining,zorgt voor een toename in de afgifte van STH..een hormoon dat aan de basis ligt van oa de werking van ons immuunsysteem.Bij ouder worden neemt de productie van STH na de pubertijd enorm af, de reden waarom ouderen minder weerstand hebben tegen ziektes...goed bezig dus...sport verbieden
  • Thierry Deneckere

    4 jaar geleden
    Waarom niet direct sluiten ? Aub wacht niet tot vrijdag nu telt iedere dag !! Een lockdown is nu heeeel dichtbij !
  • Johan Vervoort

    4 jaar geleden
    De miljoenen business van de sjotterkers moet blijven draaien... De voetballers een voorbeeld functie? Laat me niet lachen ik heb al meer voetballers en politiekers op het lijstje van corona besmettingen zien staan dan andere mensen.
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    En de prof sport wordt weer bevoordeeld zoals ze bevoordeeld worden op financieel vlak , voorrang op testen .Hoe kun je dit blijven verantwoorden aan burgers die moeten wachten om getest te worden.Leg dit stil en de heren/dames kunnen hun nuttig gaan maken in de ziekenhuizen ,WZC ,...........in de gehele zorg kunnen ze hulp gebruiken .Misschien dat ze hun solidariteit kunnen tonen en eens een fatsoenlijk financiële gift te doen .